Faq – Vragen

Wat kan ik het beste doen als iemand overleden is?

Als iemand is overleden zal eerst een arts dit moeten bevestigen. Daarna kunt u hetbest contact opnemen met ons, ook al bent u ergens anders verzekerd.

U bent niet verplicht de naam op de uitvaartpolis te bellen, maar bent vrij om te kiezen voor een uitvaartondernemer die eerlijke prijzen rekent.

U zult meer van uw wensen kunnen realiseren binnen het uitgekeerde bedrag.

Uw uitvaartverzorger kan voor u contact opnemen met de verzekeraar, als u dat liever niet zelf doet.

Wat moet ik doen bij overlijden in een hospice of ziekenhuis?

Als iemand is overleden zal eerst een arts dit moeten bevestigen, Maar bij overlijden in een Ziekenhuis bel direct 06-14601760 om mortuarium kosten te volkomen, Wacht dus niet dit kan honderden euro’s schelen.

Kan een uitvaart wel goed zijn, als het zoveel minder kost?

Bij ons betaalt u een reële prijs. Wij gaan uit van het principe dat elk mens een mooi afscheid verdient. En dat hoeft echt niet veel te kosten.

Misschien zou de vraag eerder moeten zijn: waarom kost het bij anderen zoveel?

Wij leveren de dienstverlening die nodig is om een mooi afscheid te realiseren, en zijn daar helder en duidelijk over, ook over de bijbehorende kosten. Zonder in te leveren op waardigheid en respect. Geen van de aanwezigen zal merken dat u koos voor een budget uitvaartondernemer.

Kunnen jullie ook bij mij in de omgeving de uitvaart verzorgen?

Wij kunnen overal in Nederland een uitvaart verzorgen. We hebben afspraken met lokale uitvaartverzorgers die volgens onze overtuiging werken. Zo kunt u ook bij u in de omgeving een uitvaart organiseren met iemand die lokaal bekend is.

Komt er na de uitvaart nog overwachts een extra nota?

U zult altijd vooraf precies weten wat de uitvaart kost. Bij ons zult u nooit onverwacht extra kosten krijgen. Elke keuze die u maakt heeft een eigen prijs, uw uitvaartverzorger zal u zodra u ergens voor kiest u die prijs ook aangeven. Zo kunt u weloverwogen uw keuzes maken en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Hoe weet ik of iemand een uitvaartverzekering heeft/had?

Kijk in de administratie of er een oude of nieuwe polis aanwezig is, controleer de bank afschrijvingen.
Als er 1 van de 2 wel toonbaar is kunnen wij u helpen de gegevens op te vragen bij de verzekeringen.

Mag pacemaker blijven zitten?

Bij begraven mag een pacemaker blijven zitten, Bij cremeren moet de pacemaker worden verwijdert behalve de micra pacemaker die mag blijven zitten.

Repatriering

Repatriëring kunnen wij ook bij jullie terecht?

Ja wij kunnen u helpen met het repatriëring van uw dierbare.