Over ons

√ Betaalbare Crematie

√ Persoonlijke begeleiding

√ Vraag gratis een offerte aan

Wij verzorgen in heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten.

Een gebrek aan financiële middelen mag van Crematie Compleet geen afbreuk doen aan de waardigheid van het afscheid. Nabestaanden worden in een zware periode voor lastige financiële keuzes gesteld. Crematie Compleet helpt om de balans te bewaren tussen een eervol én een betaalbaar afscheid. Wie de juiste keuzes maakt kan van een goedkope crematie toch een heel waardevolle gebeurtenis maken.

Wij geloven dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdient. De medewerkers van Crematie-Compleet zullen dit altijd laten zien, in welke situaties zij zich ook begeven.

Wij proberen in alles wat we doen een goede balans te vinden. Aan de ene kant proberen we de nabestaanden de ruimte te geven die ze nodig hebben om een goed begin te maken om te rouwen. Aan de andere kant zijn we eerlijk over de kosten.

Nabestaanden hebben er niets aan om in de schulden te komen, doordat zij geld aan een dure uitvaart besteden terwijl ze dit eigenlijk niet kunnen betalen.

Wij hebben ervoor gekozen om vier duidelijke pakketten te maken met verschillende kosten. Wij denken dat wij daardoor de nabestaanden rust kunnen bieden, terwijl zij de juiste begeleiding krijgen in de dagen voordat de uitvaart gaat plaatsvinden.